Falimentul politicii de cadre in PSD! Luana Minea si-a dat demisia si...

Falimentul politicii de cadre in PSD!
Luana Minea si-a dat demisia si din partid!

0 436

Dupa ce a renuntat la functia de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Brasov si de director la Crucea Rosie Brasov, social democrata Luana Minea a renuntat si la statutul de membru PSD. Nemaiavand apartenenta politica, Luana Minea isi pierde astfel si mandatul de consilier judetean

Dupa ce a renuntat la functia de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Brasov si de director la Crucea Rosie Brasov, social democrata Luana Minea a renuntat si la statutul de membru PSD.
Nemaiavand apartenenta politica, Luana Minea isi pierde astfel si mandatul de consilier judetean. PSD va face demersurile legale pentru inlocuirea demisionarei din Consiliul Judetean, cu o persoana de pe lista de supleanti.PSD - MMM
Numele Luanei Minea este legat de scandalul monstru de la IPJ. Minea l-a reclamat pe politistul Marian Godina, dupa ce acesta din urma i-a luat carnetul de conducere unui sofer de la Cruce Rosie care nu acordase prioritate unui sofer.
Potrivit lui Godina, Luana Minea, aflata in dreapta soferului, a incercat sa-l intimideze, profitand de calitate de la sefa a Crucii Rosii, dar si de cea din ATOP.
Godina sustine ca, la iesirea din schimb, a fost chemat la birou de superiori si mustrat pentru ca ar fi avut un comportament neadecvat.
Luana Minea contesta acuzatiile care i se aduc si spune ca se va adresa justitiei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.