Razboi la IPJ Brasov intre politistul Godina si sefii militieni! Seful IPJ...

Razboi la IPJ Brasov intre politistul Godina si sefii militieni!
Seful IPJ Brasov, chestorul Ioan Aron, acuzat de de plagiat!

0 1650

Control IGPR la Inspectoratul Judetean de Politie in scandalul declansat de agentul Marian Godina. Politistul de la Rutiera isi acuza sefii ca l-au luat la rost dupa ce a ridicat carnetul de conducere unui sofer care nu a acordat prioritate unui pieton la o trecere de pietoni. Prima care a incercat sa-l intimideze pe Godina a fost insa sefa Crucii Rosii Brasov, consilierul judetean PSD Luana Minea, aflata in masina cu soferul sanctionat

Aactualizare: Politistul Marian Godina il acuza pe seful Politiei Brasov, chestorul Ioan Aron, ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, atasand o cautare google cu un pasaj din lucrarea chestorului care pare a se regasi si in alta lucrare stiintifica.
Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, ca d-aia e doctor. Ieri (marti, n.r.) a intervenit telefonic la Stirile Pro Tv si intrebat fiind, daca a citit ce am scris eu, a raspuns ironic ca nu s-a bagat in creatia mea literara.
Ei bine, m-am bagat eu putin in doctoratul domnului chestor.
Hopa, dar ce-ati facut domnule doctor?

Ati copiat? Google asa arata.
Spre deosebire de dumneavoastra, eu am scris cartea mea singur
„, a scris Godina, pe contul lui de Facebook.
Politistul Marian Godina, cunoscut pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook, a afirmat la inceputul acestei saptamani ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce a luat carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu „directoarea Crucii Rosii Brasov”. Acesta spune ca a fost reclamat la superiori ca nu s-a prezentat dar posteaza pe Facebook o inregistrare audio in care se aude cum spune, intrebat de sofer care este numele sau: „Godina”.
Acuzatii de plagiat Ulterior, politistul a anuntat ca isi da demisia dar a revenit la putin timp asupra decizie, dupa ce a aparut informatia ca o echipa din cadrul Directiei de Control Intern a Politiei Romane s-a deplasat marti la Brasov pentru a analiza „anumite aspecte semnalate in mass-media”.
Tot marti, Marian Godian l-a acuzat pe seful Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, chestorul Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, in august 2015. HotNews.ro declara ca a incercat sa obtina un punct de vedere de la Politia Brasov, dar purtatorul de cuvant al institutie, comisarul sef Liviu Naghi, este in concediu iar persoana catre care am fost indrumati nu a putut fi contactata telefonic.
********************************************************************************************************************************

Control IGPR la Inspectoratul Judetean de Politie in scandalul declansat de agentul Marian Godina. Politistul de la Rutiera isi acuza sefii ca l-au luat la rost dupa ce a ridicat carnetul de conducere unui sofer care nu a acordat prioritate unui pieton la o trecere de pietoni. Prima care a incercat sa-l intimideze pe Godina a fost insa sefa Crucii Rosii Brasov, consilierul judetean PSD Luana Minea, aflata in masina cu soferul sanctionat. Godina, deja celebru pentru postarile sale pe Facebook, a fost luat la perdaf de chestorul Ioan Aron, adjunctul sefului Politiei Municipiului Brasov, cu doua zile inainte ca Luana Minea sa depuna plangere impotriva lui. Militienilor, ati reusit, a scris pe Facebook agentul Marian Godina, care promite totusi sa nu cedeze in fata presiunii uriase.
In dimineata zilei de 8 februarie, Marian Godina, aflat in control in trafic, oprea pe strada Lunga o masina al carei sofer nu acordase prioritate de trecere unui pieton. Politistul spune ca, in momentul in care i-a comunicat soferului ca ii va retine carnetul, de pe locul din dreapta a coborat consilierul judetean PSD Luana Minea, sefa Crucii Rosii Brasov, care si-a declinat functia, dar si faptul ca lucreaza cu sefii lui Godina. Ulterior Minea l-a denuntat pe Godina ca a vorbit urat si ca a avut un comportament neadecvat. Godina a avut insa grija sa inregistreze convorbirea pe care a postat-o pe Facebook, si care o contrazice pe Minea.aron ipj
Dupa incident, Luana Minea, s-a prezentat la Politia Brasov unde a depus impotriva lui Marian Godin o plangere inregistrata pe data de 10 februarie. Politistul a fost luat insa la rost de catre conducerea IPJ Brasov chiar la iesirea din tura in data de 8 februarie. Luana Minea, care este si membru ATOP si colaboreaza frecvent cu politia, pretinde ca nu-i cunoaste pe sefii din Politia Brasov si ca a procedat legal depunand contestatie.
Seful Luanei Minea de la Autoritatea Teritorala pentru Ordine Publica Brasov ii tine partea subordonatei sale in scandalul Godina. Intrebat de presa despre incident, Carol Ambrus, presedintele ATOP, consilier judetean UDMR, a preferat sa vorbeasca despre dreptul constitutional al oricarui cetatean de a contesta anumite decizii ale politistilor.
Desi jurnalistii au asteptat ieri ore intregi in holul sediului Politiei, niciunul dintre sefii IPJ nu a catadicsit sa coboare sa faca o declaratie intrr-un scandal care pe unii dintre ei ii va costa probabil scaunul. In lipsa unei reactii din partea Politiei, singura sursa ramane pagina de Facebook a lui Godina, de unde aflam si perdaful incasat de politistul pamfletar dupa ce devenise notoriu pentru postarile sale. Intr-o tentativa de a-l aduce pe drumul cel bun, comisarul sef Ion Necsulescu, l-a umilit intrebandu-l daca se masturbeaza cand primeste mesaje de la cititoare si l-a trimis sa-si inchida imediat „mizeria aia de pagina”.
In drum de la Bucuresti spre Brasov, unde se grabea sa-si vada mama internata ieri la Spitalul Judetean, Godina scria ieri un mesaj ca un epitaf la cariera sa de politistit: „Militienilor, ati castigat. Imi voi da chiar azi demisia”. Dupa ce a aflat ca mama sa se simte mai bine, a revenit asupra deciziei de a demisiona si a promis ca va continua dezvaluirile din subteranele activitatii Politiei Brasov.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.