58 de permise ridicate pentru neacordare de prioritate la treceri

58 de permise ridicate pentru neacordare de prioritate la treceri

0 685

Oamenii legii sunt cu ochii pe soferii care nu acorda prioritate pietonilor pe zebra. Pentru a reduce numarul accidentelor rutiere, politistii au iesit in zonele aglomerate unde ii amendeaza pe cei care nu respecta legislatia. Nici pietonii nu scapa basma curata si sunt sanctionati. In ultimele doua saptamani, doi brasoveni au fost omorati pe trecerea de pietoni

Oamenii legii sunt cu ochii pe soferii care nu acorda prioritate pietonilor pe zebra. Pentru a reduce numarul accidentelor rutiere, politistii au iesit in zonele aglomerate unde ii amendeaza pe cei care nu respecta legislatia. Nici pietonii nu scapa basma curata si sunt sanctionati. In ultimele doua saptamani, doi brasoveni au fost omorati pe trecerea de pietoni.
Saptamana trecuta, politistii rutieri au ridicat 58 de permise pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Zilnic, sunt sanctionati contraventional cate 10-15 pietoni care nu respecta prevederile legale.
Cauza principala a accidentelor rutiere in municipiul Brasov in 2015 a fost neacordarea de prioritate pe zebra.POL. circ.
Unii soferi se apara cu tot soiul de argumente ca sa scape de amenzi.
Cei mai multi brasoveni se asigura inainte de a trece strada si tot ei spun ca in Brasov soferii sunt cat de cat atenti si lasa pietonii sa treaca.
Taximetristii sunt cei care se grabesc mereu si nu prea acorda importanta trecatorilor, se plang oamenii.
Cei care nu acorda prioritate pietonilor si sunt prinsi de oamenii legii risca suspendarea permisului pentru 30 de zile, o sanctiune de 4 sau 5 puncte amenda, care reprezinta contravaloarea a 420 de lei, sau a 210 lei achitati in doua zile lucratoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.