Domeniul brasov2021.ro a fost donat Brasovului

Domeniul brasov2021.ro a fost donat Brasovului

0 969

Domeniul brasov2021.ro rezervat de deputatul PSD Mihai Sturzu, a fost donat oficial municipalitatii brasovene. Primarul George Scripcaru a preluat domeniul care va fi folosit pentru promovarea candidaturii Brasovului la titlul de Capitala Europeana in anul 2021. Ambele parti sunt de acord ca interesul pentru Brasov trebuie sa treaca dincolo de granitele politice si sa uneasca toate fortele orasului

Domeniul brasov2021.ro rezervat de deputatul PSD Mihai Sturzu, a fost donat oficial municipalitatii brasovene. Primarul George Scripcaru a preluat domeniul care va fi folosit pentru promovarea candidaturii Brasovului la titlul de Capitala Europeana in anul 2021. Ambele parti sunt de acord ca interesul pentru Brasov trebuie sa treaca dincolo de granitele politice si sa uneasca toate fortele orasului.

Dupa cedarea domeniului pe care l-a rezervat in urma cu mai multa vreme, Mihai Sturzu, mai cunoscut ca solist al trupei Hi-Q, ramane cooptat in echipa care va lucra la intretinerea site-ului si la promovarea imaginii Brasovului in cursa menita sa desemneza capitala europeana in 2021.

De altfel, toti cei implicati fac un apel la toti brasovenii – politicieni, oameni de afaceri, oameni de cultura – sa ajute la punerea in miscare a proiectului.scripi sturzu

Candidatura oficiala a Brasovului la titlul de Capitala Europeana in 2021 a fost lansata oficial la inceputul lunii iunie. Pana acum, zece orase si-au anuntat intentia de a candida la acest titlu.

Alaturi de Brasov, in cursa mai sunt interesate sa intre orasele:

– Timisoara,

– Iasi,

– Cluj-Napoca,

– Craiova,

– Arad,

– Oradea,

– Alba Iulia,

– Sfantu-Gheorghe

– Bucuresti.

Titlul de Capitala Europeana va aduce un plus de recunoastere si de vizibilitate la nivel european atat pentru patrimoniul cultural, cat si pentru artisti, iar toate actiunile derulate vor avea, totodata, un impact economic si social benefic prin cresterea numarului de turisti si prin dezvoltarea infrastructurii.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.