Brasovul va avea sapte noi sensuri giratorii in 2016

Brasovul va avea sapte noi sensuri giratorii in 2016

0 2100

Giratiile vor fi amenajate in intersectiile aglomerate precum Ceasu Rau, Uranus cu Saturn, Uranus cu Calea Bucuresti-Zorilor, Zorilor cu Carpatilor si Nicolae Titulescu cu Diminetii. Autoritatile brasovene s-au gandit sa resistematizeze si circulatia din Poiana, unde vor amenaja doua ronduri. Politistii rutieri considera ca traficul din zonele intens circulate din municipiu va fi descongestionat in acest fel

Giratiile vor fi amenajate in intersectiile aglomerate precum Ceasu Rau, Uranus cu Saturn, Uranus cu Calea Bucuresti-Zorilor, Zorilor cu Carpatilor si Nicolae Titulescu cu Diminetii. Autoritatile brasovene s-au gandit sa resistematizeze si circulatia din Poiana, unde vor amenaja doua ronduri. Politistii rutieri considera ca traficul din zonele intens circulate din municipiu va fi descongestionat in acest fel.
Amenajarea unor sensuri giratorii in cele mai aglomerate intersectii din oras va ajuta la fluidizarea traficului, au stabilit autoritatile brasovene si Politia Rutiera, in urma unor studii efectuate in trafic.
Un dezvoltator care vrea sa deschida un mall pe platforma fostei uzine Hidromecanica a cerut municipalitatii amplasarea unui sens giratoriu in intersectia strazilor Titulescu cu Diminetii, pentru care va si suporta cheltuielile.giratoriu1
Si alte intersectii, in prezent foarte aglomerate, sunt programate pentru amenajare in acest an.
Un alt rond va fi amenajat in Poiana, la intersectia Poiana Soarelui (care vine dinspre Brasov) cu strada Poiana Ursului (spre Complexul Favorit) si accesul spre parcarea mare de la capatul liniei 20. Cea de-a saptea intersectie unde semafoarele vor fi inlocuite cu un sens giratoriu este Ceasu Rau, unde la orele de varf se creeaza blocaje serioase.
Zona pietonala si parcarea din fata Aulei vor fi reamenajate iar unghiurile de intrare ale strazilor Castanilor, Iuliu Maniu, 13 Decembrie si Traian Grozavescu vor fi modificate pentru ca soferii sa aiba vizibilitate la intrarea in rond.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.