Constantin Lobbynita da lectii de trafic de influenta

Constantin Lobbynita da lectii de trafic de influenta

0 730

Pe noi, brasovenii, ne poate chiar umple nu doar de indignare justificata ci si de o pertinenta mandrie locala. Asta pentru proiectul care va alimenta si mai mult statutul de supraoameni al alesilor a fost ticluit de ultracompetentul deputat PSD de Brasov Constantin Nita. Depusa la Parlament inca din 2010 si reincalzita in martea neagra din 2013, maculatura intocmita de Nita va fi reluata la lins de alesii din comisii, acum ca tot si-au batut in piroane legale pensiile mitocane.

Daca vi s-a parut ca interesul alegatorilor n-a fost siluit indeajuns de parlamentarii care si-au votat pensii speciale, aflati ca bataia de joc poate chiar sa mai coboare o treapta spre beciul faradelegii si nesimtirii supreme. Ceea pe, pe noi, brasovenii, ne poate chiar umple nu doar de indignare justificata ci si de o pertinenta mandrie locala. Asta pentru proiectul care va alimenta si mai mult statutul de supraoameni al alesilor a fost ticluit de ultracompetentul deputat PSD de Brasov Constantin Nita.

Depusa la Parlament inca din 2010 si reincalzita in martea neagra din 2013, maculatura intocmita de Nita va fi reluata la lins de alesii din comisii, acum ca tot si-au batut in piroane legale pensiile mitocane. Desteptii din comisii si subcomisii se pregatesc sa rediscute si sa inainteze la vot o facatura menita sa deghizeze traficul de influenta in lobby autentic, ca sa-i scape pe demnitari de consecinte in cazul in care vor alege sa sustina pe fata si cu tupeu interesele vreunui investitor.

Contextul este cat se poate de fericit, acum ca insusi premierul Ponta trebuie facut scapat de acuzatia de conflict de interese, cea mai slaba din acuzele pe care i le aduc procurorii in dosarul de care a fugit schiopatand in Turcia.

Partea hilar-sinistra este ca pana si asociatiile de lobby au fost ofuscate de statutul pe care se pregates alesii sa si-l croiasca, acela de promotori desantati de interese veroase, costumati in lobbysti sadea.

Textul legii in versiunea Nita, pe care colegii il vor potenta si mai mult in discutii, invoca – ce altceva decat – interesele alegatorilor in toate manoperele la care se vor deda emanatii populatiei ca sa faca legal jocurile unuia sau altuia dintre investitori.

Fruntasii tarii s-au plictisti, se pare, de ipocrizia la care ii indemna deunazi fosta fomista Cristiana Anghel sa renunte. CUPON PENSIE 102

Aceea de a se preface ca exprima in Parlamentul vointa electoratului in timp ce promoveaza fara oprelisti politicile intreprinzatorilor de la care isi vor umple legal conturile.

Constantin Lobbynita va avea, in sfarsit, ocazia de a glasui si el ceva in Parlament, ca sa nu creada brasovenii ca a disparut cu totul un mare vorbete local, trimis acolo chipurile sa-i reprezinte.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.