Selfie si sampanie in Piata Sfatului de Revelion

Selfie si sampanie in Piata Sfatului de Revelion

0 631

In ciuda gerului din Noaptea dintre ani, mii de brasoveni au venit in Piata Sfatului sa vada spectacolul de lasere si sa se bucure de sosirea lui 2016. Filmarile cu telefonul, selfie-urile si deschisul sampaniilor au fost gesturile consacrate de Revelion.

In ciuda gerului din Noaptea dintre ani, mii de brasoveni au venit in Piata Sfatului sa vada spectacolul de lasere si sa se bucure de sosirea lui 2016. Filmarile cu telefonul, selfie-urile si deschisul sampaniilor au fost gesturile consacrate de Revelion. Brasovenii si turistii au petrecut cateva ore pe muzica din Piata si s-au bucurat, in absenta artificiilor, de spectacolul de lasere.
Sfarsitul anului 2015 i-a prins pe mii de brasoveni in Piata Sfatului, in asteptarea noului an. Cu sampania intr-o mana si telefonul pregatit pentru selfie-uri sau filmari in cealalta, cei stransi in Piata Sfatului au numarat ultimele clipe din vechiul an odata cu primarul Brasovului.revelion piata1
Dupa tragedia din clubul bucurestean Colectiv, multe autoritati au renuntat la spectacolele de artificii. La fel s-a intamplat si la Brasov, insa spectacolul de lasere a suplinit cu succes explozia de lumina.
Turisti si brasoveni au fost alaturi in Piata Sfatului in primele clipe ale lui 2016. Petrecerea din centrul istoric a continuat mai bine de o ora dupa trecerea in noul an, dupa care petrecaretii s-au retras sa duca chefurile mai departe acasa sau la pensiuni si restaurante.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.