BMW spulberat de tren la iesirea din Fagaras

BMW spulberat de tren la iesirea din Fagaras

0 593

Un autoturism marca BMW a fost spulberat de tren la trecerea de cale ferata la ieșirea din Fagaraș. Incidentul s-a petrecut marti in jurul orei 11.30, cand soferul, un tanar fagarasean, a ramas cu masina pe sine. Barbatul s-a salvat sarind din autoturism chiar inainte de a fi lovit de tren si s-a ales doar cu cateva zgarieturi

Un autoturism marca BMW a fost spulberat de tren la trecerea de cale ferata la ieșirea din Fagaraș. Incidentul s-a petrecut marti in jurul orei 11.30, cand soferul, un tanar fagarasean, a ramas cu masina pe sine. Barbatul s-a salvat sarind din autoturism chiar inainte de a fi lovit de tren si s-a ales doar cu cateva zgarieturi.
Trecerea de cale ferata nu este semnalizata si s-a dovedit periculoasa si cu alte ocazii.
In septembrie 2012, tot aici si-a pierdut viata si directorul de atunci al Grupului Scolar Agricol Dr. Ioan Senchea din Fagaras, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren personal. Automobilul a fost izbit in plin si tarat 250 de metri pe linia ferata iar salvatorii ajunsi la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul profesorului. Desi zona este evident o capcana, autoritatile locale nu s-au sinchisit pana acum sa solicite CFR sa instaleze o bariera la trecerea cu calea ferata.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.