Gigi Becali petrece sarbatorile de iarna in Poiana Brasov

Gigi Becali petrece sarbatorile de iarna in Poiana Brasov

0 697

Latifundiarul din Pipera si-a facut un titlu de glorie din faptul ca face sarbatorile de Craciun si Anul Nou in tara, de obicei in statiunea brasoveana. Dupa ce a absentat doi ani, perioada in care a fost la inchisoare, Becali a revenit la munte.

Latifundiarul din Pipera si-a facut un titlu de glorie din faptul ca face sarbatorile de Craciun si Anul Nou in tara, de obicei in statiunea brasoveana. Dupa ce a absentat doi ani, perioada in care a fost la inchisoare, Becali a revenit la munte. In plimbarile pe care le face de doua zile prin statiune, patronul Stelei a schimbat urari cu turistii, si s-a fotografiat cu ei. Cel mai mult timp l-a petrecut cu trei angajati ai firmei de salubritate din statiune, cu care a glumit si a ras.
Chiar daca avea masina de lux pe urmele sale, Becali a preferat sa se bucure de vremea frumoasa si sa bata la pas statiunea. Turistii stiau cu totii ca fostul europarlamentar nu mai arunca cu banii in stanga si-n dreapta, asa cum ii placea sa faca odinioara. Nu au ezitat, insa, sa-l salute si sa ii ureze sarbatori fericite, asa cum au facut si angajatii de la salubritate. Turistilor li se pare ca este un om simplu, deschis si distractiv, chiar daca a renuntat la marinimia de a imparti cu darnicie din purcoiul de bani care ii burdusea buzunarele.
Sosit in Poiana inainte de Craciun, Becali va ramane in statiune pana dupa Revelion.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.