Liviu Dragnea minte ca pe vremea lui Stalin!

Liviu Dragnea minte ca pe vremea lui Stalin!

0 596

Este acuzatia deputatului brasovean Mihai Sturzu, proaspat demisionar din Partidul Social Democrat, dupa un schimb de replici dure si acuze grave cu presedintele PSD, Liviu Dragnea

Este acuzatia deputatului brasovean Mihai Sturzu, proaspat demisionar din Partidul Social Democrat, dupa un schimb de replici dure si acuze grave cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.
Discursul fostului lider TSD Mihai Sturzu a starnit rumoare la Congresul TSD din weekend, unde i-a cerut lui Liviu Dragnea sa se suspende din functia de presedinte PSD din cauza calitatii de inculpat pe care o are in Dosarului Referendumului. In replica, Liviu Dragnea a dezvaluit ca, pe fondul tragediei din clubul Colectiv, Sturzu i-ar fi propus sa creeze o miscare politica, cu care PSD sa faca ulterior o alianta parlamentara. „Eu cred ca numai pe vremea lui Stalin se mai intimpla asa ceva” spune Sturzu, care pretinde ca aceasta discutie intre el si Liviu Dragnea nu a avut loc niciodata si ca seful PSD a facut un atac la persoana la limita de jomihai sturzus a decentei.
Fostul deputat Sturzu nu renunta, totusi, sa infiinteze ceva : grup de initiativa, o asociatie sau o fundatie cu sprijinul online pe care pretiunde ca l-a primit dupa scandalul de la sedinta de alegere a noului presedinte TSD. Pina atunci insa si-a depus demisia din PSD, un partid care ar trebui sa se reformeze din radacina:
Dupa declaratiile de la Congres ale lui Sturzu, pe care acesta le califica drept ultima tentativa de impacare cu conducerea partidului, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a constatat ironic ca nimeni nu i-a cerut lui Sturzu sa ramana la conducerea tineretului socia-democrat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.