Aur la Cupa Riposta pentru scrima brasoveana!

Aur la Cupa Riposta pentru scrima brasoveana!

0 1206

Ana Maria Botezatu, sportiva clubului CSM Brasov de la U11, a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la competitia internationala desfasurata in Sala Floreasca din Capitala. Pe langa romani, la intrecere au mai fost competitori din Moldova, Bulgaria, Turcia, Grecia si Ucraina

Ana Maria Botezatu, sportiva clubului CSM Brasov de la U11, a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la competitia internationala desfasurata in Sala Floreasca din Capitala.
Pe langa romani, la intrecere au mai fost competitori din Moldova, Bulgaria, Turcia, Grecia si Ucraina. Intrecerea s-a desfasurat pe trei categorii de varsta, U11, U13 si U16 iar de la clubul brasovean a mai urcat pe podium si Diana Cretu, care a obtinut medalia de bronz.
Ana Maria Botezatu a avut un parcurs foarte bun la categoria inca din debutul intrecerii. Sportiva de la CSM Brasov, antrenata de Marius Galatanu, a trecut de faza grupelor fara sa primeasca vreo tusa si s-a calificat direct pe tabloul de 32! In faza urmatoare, Ana Maria Botezatu a trecut cu 10-1 de Miriam Badea (ACS Sabia de Aur), iar in optimi a dispus cu 10-3 de Elena Neagu (CS Muschetarul Iasi).scrima
Cel mai echilibrat duel, a fost cel din sferturile de finala, cu Mihaela Nikolova (FK Korsair Burgas), duel adjudecat de brasoveanca la limita: 10-9! In penultima runda, sportiva de la CSM Brasov a trecut cu 10-8 de Alyssa Stefanescu (CS Riposta Bucuresti), iar in finala, Ana Maria Botezatu a invins-o pe bulgaroaica Viktoriya Savarsk (FK Russe) cu 10-7!
Clubul brasovean are si alte sportive de mare perspectiva. Vanesa Danciu a cucerit medalia de bronz la ultima editie a Campionatului National si spera sa isi imbunatateasca performanta la urmatoarea editie.
Alaturi de antrenorul Marius Galatanu, scrimerii de la CSM sunt pregatiti si de mai experimentatul Mircea Manciuc.
Dupa rezultatele foarte bune obtinute la Bucuresti, sportivii brasoveni spera sa obtina rezultate bune si la Campionatele Nationale care se vor desfasura luna viitoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.