Revelion pe muzica de club in Piafa Sfatului

Revelion pe muzica de club in Piafa Sfatului

0 717

Spectacolul de Revelion din Piata Sfatului se va adresa anul acest cu precadere tinerilor. Pe scena din centrul istoric vor urca unele dintre cele mai apreciate vedete ale muzicii de club din Romania

Spectacolul de Revelion din Piata Sfatului se va adresa anul acest cu precadere tinerilor. Pe scena din centrul istoric vor urca unele dintre cele mai apreciate vedete ale muzicii de club din Romania.
Trupa brasoveana Za Band va incalzi petrecerea din seara de 31 decembrie, dupa care publicul se va misca pe ritmurile Alexandrei Ungureanu si ale trupei Crush.
Petrecerea in noaptea dintre ani va continua cu DJ Emil Lassaria si Caitlyn, care vor interpreta melodii ritmate de club.
Reprezentanţii Primariei nu s-au hotarat daca la cumpana dintre ani vor marca momentul cu artificii, potrivit traditiei din fiecare an sau doar printr-un show de lasere.
Pentru spectacolele si concertele evenimentului „Brasov oras din poveste”, care a debutat duminica seara cu aprinderea iluminatului de sarbatoare, Primaria Brasov a alocat 160.000 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.