Unde s-a ajuns? Fiica de primar, cautata in pantaloni!

Unde s-a ajuns? Fiica de primar, cautata in pantaloni!

0 482

NIMIC si mai ales NIMENI nu mai poate opri, din avantul de a FACE luat de cei de la DNA. Rezultate sunt! …In presa, ceva prin Arestul Domnesc si miliarde de euro jefuite din banul public, bine ascunse de ticalosii care ne-au furat. Miliarde care sunt de NEGASIT si mai ales de NERECUPERAT. Pe timpul lui Baselu, adica in Regimul basescu, avocatul era avocat, notarul era notar si politicianul mai ales, daca mai era si parlamentar (de la PUTERE), …era mai dihai decat un sfant din calendar, scris cu rosu si litere ingrosate. Pana si-un primar de tara era CINEVA! Acum ? E nenorocire! Saci plini de acte sunt carati de parchetari de prin primarii, de pe la firmele primarilor, flagrant dupa flagrant si denunt dupa denunt, s-ar zice ca toate cu  rostul sa blocheze administratia publica din tara. Realitatea demonstrata de BINOM (SRI&DNA) pare a fi clara! In democratia „autentica” se poate fara primari, fara consilieri locali/judeteni, fara presedinti de judet, si culmea… fara guvern politic. Iata ca traim s-o vedem si p’asta!
Notarul public Ilinca Nichita, este fiica primarului-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita. Dumneaei a fost protagonista unui incident stânjenitor în momentul care procurorii DNA au percheziţionat vila tatălui său. Grijulia fiica Ilinca a încercat să îi încurce pe anchetatori, ascunzând niste documente în pantaloni si sub bluză.BALANTA Ci Firesc, ochiul vigilent al DNA nu doarme  si la rândul ei, percheziţionează  chiar si corporal, daca are  vreo banuiala. Si au perchezitionat-o, inclusiv in pantaloni pe fata primarului iesean.
Si ce-au gasit: 14 documente şi o agendă ce se aflau în pantalonii notarului public Ilinca Nichita , toate confiscate de DNA. Ilinca Nichita a refuzat  să comenteze situaţia în care a fost pusă în momentul percheziţiilor din vila părinţilor săi. Treptat, a lasat-o mai moale…
Primarul-suspendat al Iaşului se află în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de DNA că a cerut un comision de 10% din proiectul privind managementul traficului rutier, a cărui va­loare totală s-a ridicat la 69 de milioane de lei.
În ceea ce priveşte dosarul spionării amantei, Nichita este cercetat alături de fostul şef al Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu, fostul şef al serviciului de urbanism de la această instituţie, Ştefan Avârvarei, dar şi fostul şofer personal al lui Nichita, Eugen Chişcă.
Asa ca aviz amatorilor sau amatoarelor, nimic nu mai este sigur, BINOMUL SRI&DNA face curatenie, chiar si in  pantaloni…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.