LACHE, MACHE SI …BULACHE VOR LA GUVERNARE! COSTICA STA UN RAND, DOUA,...

LACHE, MACHE SI …BULACHE VOR LA GUVERNARE! COSTICA STA UN RAND, DOUA, TREI…

0 959

Deputatul brașovean Gheorghe Ialomițianu (PNL) – mai cunoscut cu pseudonimul Bulache – a transmis un comunicat de presă (ce sa vezi!) prin care i-a acuzat pe liderii PSD de „demagogie”. „Nici nu au părăsit bine guvernarea şi îi cer premierului Cioloş să facă ceea ce Ponta a promis. De câteva zile, liderii social-democraților cer noului Executiv să promoveze de urgenţă legea salarizării unitare, uitând că aceste proiect a fost îngropat de Guvernul Ponta, prin majorări punctuale ale salariilor bugetarilor”, se arată în comunicat. (Da, asa o fi, dar astia cer ceea ce ei  dadeau 100%!)
Liberalul trei culori, fost pesedist si pedelist brașovean, mai sus pomenit, a mai spus că prin construirea bugetului de către Victor Ponta, cu un deficit de 2,95% din PIB, liderii PSD ştiu că nu există spaţiu fiscal pentru adoptarea acestei legi. De unde ai scos, ma desteptule gogomania asta: „Probabil că doresc ca noul guvern să cadă în capcana încălcării legislaţiei europene şi intrarea României în procedura deficitului excesiv, cu riscul unor sancţiuni din partea Comisiei Europene”. Totodată, a continuat Ialomilițianu, ca „liderii PSD cer Guvernului Cioloş bani mai mulţi pentru realizarea proiectelor în infrastructura rutieră, sănătate, învăţământ, uitând să le spună românilor că Guvernul Ponta, în cei patru ani de guvenare, a tăiat constant banii pentru investiţii, sacrificând mii de locuri de muncă în sectorul privat”.
Ce nu spune Bulache dar recunoscut de noua guvernare, ca fostul guvern a lasat bani suficienti in teshchereaua guvernului pentru toate aceste „obiective”, pe care le respinge acum, socotindu-se la putere.
Bai Ghitza… cu mintea cat Nitza nu te mai agita… „financiar” ca astia noi de la Bucuresti, dupa ce te-au auzit vorbind, s-au lamurit cate parale faci. Aici la Brasov, poate mai pacalesti pe cineva…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.