Brasovul a inceput sa se imbrace de sarbatoare

Brasovul a inceput sa se imbrace de sarbatoare

0 1218

In asteptarea redeschiderii orasului din poveste, pe stalpii din centrul Brasovului si pe cladirea Casei Sfatului au fost montate deja primele decoratiuni pentru sarbatorile de iarna.

In asteptarea redeschiderii orasului din poveste, pe stalpii din centrul Brasovului si pe cladirea Casei Sfatului au fost montate deja primele decoratiuni pentru sarbatorile de iarna. Superb va arata si in acest an strada Republcii, pe care vor fi montate 1.600 de siruri luminoase de cate 20 de metri, fiecare cu 180 de beculete si 20 de flashuri dar si ornamente de zi cum ar fi globuri si stelute. Pe Casa Sfatului au fost montate deja margini luminoase pe balustrade si streasina si turturi luminosi. Pe grilajele de la ferestre vor fi aprinse stelute luminoase.
Potrivit lui Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov, pe Republicii, la intrarile in Piata Enescu si parte din Michael Weiss va fi un plafon de lumini cu peste 320.000 de leduri in intreaga zona.
De departe, cel mai spectaculos va fi si in acest an, bradul de Craciun din Piata Sfatului.
Pentru impodobirea bradului se vor folosi 50 de siruri luminoase cu led-uri si flashuri de cate 20 de metri. In total, 9000 de becuri si 200 de flashuri vor lumina pomul de Craciun din Piata Sfatului. In plus vor fi amplasate 40 de sfere luminoase 3d si 60 de conuri luminoase. Pe varfurile crengilor vor fi montate 250 de siruri de turturi iar varful va fi unul dinamic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.