Sagunistii au organizat Uniforma altfel pentru orfani

Sagunistii au organizat Uniforma altfel pentru orfani

0 649

Eroii preferati din desenele animate au prins viata la Saguna. Elevii au venit la scoala costumati in eroi de desene animate iar apoi au donat bani pentru o cauza nobila. Prin actiunea Uniforma altfel, liceenii si-au propus sa aduca zimbete pe fetele unor micuti orfani din casele de copii

Eroii preferati din desenele animate au prins viata la Saguna. Elevii au venit la scoala costumati in eroi de desene animate iar apoi au donat bani pentru o cauza nobila. Prin actiunea Uniforma altfel, liceenii si-au propus sa aduca zimbete pe fetele unor micuti orfani din casele de copii.

Liceenii clasei a 11-a F de la Colegiul National Andrei Saguna au sarbatorit altfel, cu o uniforma altfel. Animati de diriginte care a dorit sa le starneasca creativitatea, tinerii au venit la scoala costumati in personajele lor de desene animate preferate.

Evenimentul a fost de fapt o actiune caritabila; colegii care a dorit sa admire costumatiile au putut dona cate 3 lei pentru o cauza nobila. Andreea Bell, diriginte la clasa a 11-a F spune ca, in acest semestru adolescentii s-au gandit sa organizeze evenimentul de Ziua copilului iar fondurile stranse sa le doneze unor case de copii din Brasov.

Uniforma altfel este un proiect caritabil ajuns la a 4-a editie, demarat in urma cu 2 ani de elevii sagunisti care si-au dorit sa stranga fonduri pentru diverse cauze.

 

Vifor Rotar

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.