Brasovul isi exporta maidanezii in Germania

Brasovul isi exporta maidanezii in Germania

0 595

Sute de familii din Germania adopta anual caini fara stapan din Brasov! Asociatia „Milioane de prieteni” trimite cel putin 500 de caini comunitari pe an familiilor germane iubitoare de patrupede. Se pare ca nemtii apreciaza cainii vagabonzi pentru ca sunt loiali, inteligenti si sunt companioni ideali

Sute de familii din Germania adopta anual caini fara stapan din Brasov! Asociatia „Milioane de prieteni” trimite cel putin 500 de caini comunitari pe an familiilor germane iubitoare de patrupede. Se pare ca nemtii apreciaza cainii vagabonzi pentru ca sunt loiali, inteligenti si sunt companioni ideali. Exportul de caini fara stapan nu este, insa, solutia perfecta, motiv pentru care autoritatile continua sterilizarile gratuite

Parteneriatul cu Asociatia Germana Bund Gegen Missbrauch der Tiere dureaza de 12 ani. Din 2003 Asociatia „Milioane de Prieteni” trimite anual cel putin 500 de caini fara stapan catre familii iubitoare de peste hotare. Au fost insa ani cand au ajuns in Germania chiar si 1200 de catei.Cristina Lapis, presedinte Asociatia „Milioane de Prieteni”, spune ca nu nici o bucurie nici o lauda ca trebAOSC GERM PROT ANIMALEuie sa trimitem cateii nostri in Germania si ca acesti catei considerati ca niste gunoaie sunt adoptati in Germania.

Autoritatile locale si reprezentantii asociatiei spun ca in prezent cei mai multi caini fara stapan apar de pe platformele industriale sau de la unitatile militare acolo nu au acces sa sterilizeze cainii. In toate institutiile comerciale, de stat, unitati militare unde exista caini, acestia trebuie sa fie castrati, ca sa nu se mai inmulteasca, sa fie vaccinati anual ca sa nu reprezinte un pericol.

Asociatia „Miliane de Prieteni” si Primaria Brasov continua campania de sterilizare gratuita asa ca toti cei care stiu caini fara stapan sunt rugati sa anunte autoritatile pentru a putea face sterilizarile. Conform legii toti cainii trebuie identificati si castrati.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.