Salonul Auto Brasov si-a deschis portile

Salonul Auto Brasov si-a deschis portile

0 929

Brasovenii pot admira un bolid cu nu mai putin de 570 de cai putere sub capota, cea mai puternica masina a Politiei dar si o motocicleta similara celei cu care Nicholas Cage a facut furori in Ghost Rider. Pasionatii de viteza, soferii mai chibzuiti sau amatorii de surprize si reduceri pot vizita Salonul Auto pina duminica

Brasovenii pot admira un bolid cu nu mai putin de 570 de cai putere sub capota, cea mai puternica masina a Politiei dar si o motocicleta similara celei cu care Nicholas Cage a facut furori in Ghost Rider. Pasionatii de viteza, soferii mai chibzuiti sau amatorii de surprize si reduceri pot vizita Salonul Auto pina duminica.

A 3-a editie a Salonului Auto propune brasovenilor masini din cele mai diverse, reduceri pe perioada salonului, o tombola cu produse promotionale dar si program artistic sustinut de artisti cunoscuti, printre care Proconsul si Corina.

Vedeta salonului este un bolid italian, rosu ca focul, cu 570 de cai putere sub capota, care poate atinge 320 de km la. Pretul de piata este si el pe masura – 300.000 de euro.

O varianta mult mai ieftina dar si cea mai ecologica din lume este vehiculul electric pe doua roti, foarte economic si foarte usor de utilizat cu pretul de 2700 de dolari.salon auto

Desi au expus cea mai scumpa masina din dotare – un bolid german – politia recomanda prudenta in trafic.

Si sectiunea motociclete prezinta modele speciale la Salonul Auto Brasov. Celebrul model V-Max care a fost folosit in filmul Ghost Rider 2 are 4 cilindrii in V, a fost prima motocicleta de aceste fel aparut pe piata in anii 80 si are 200 de cai putere.

Salonul Auto este deschis la centrul expozitional de la iesire din oras pina duminica intre orele 10 -19.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.