Dispecerat National in premiera la Brasov

Dispecerat National in premiera la Brasov

0 557

La Brasov a fost infiintat primul Dispecerat National destinat interventiei rapide pentru rezolvarea problemelor legate de reteaua de iluminat public. Brasovenii pot sesiza deficiente in functionarea retelei de iluminat public la numarul de telefon 0751.586.462 sau, mai usor de tinut minte, 0751 - LUMINA

La Brasov a fost infiintat primul Dispecerat National destinat interventiei rapide pentru rezolvarea problemelor legate de reteaua de iluminat public. Brasovenii pot sesiza deficiente in functionarea retelei de iluminat public la numarul de telefon 0751.586.462 sau, mai usor de tinut minte, 0751 – LUMINA. Dispeceratul deschis la Brasov deserveste si alte 9 orase din tara.

Dispeceratul national apartine firmei care opereaza serviciul de iluminat public in municipiu si care preia, pe langa sesizarile din municipiul Brasov si pe cele din Alba Iulia, Botosani, Buzau, Calarasi, Constanta, Craiova, Iasi, Sacele si Tulcea.

Brasovenii pot sesiza deficiente in functionarea retelei de iluminat public la numarul de telefon 0751.586.462 sau, mai usor de tinut minte, 0751 – LUMINA. Apelurile sunt preluate de dispecerul operativ, care va actiona rapid in informarea echipelor desemnate din fiecare oras in parte pentru remedierea rapida a problemelor din teren:dispecerat tehnic integrat1

Operatorul de telefonie va transmite informari catre toate structurile implicate: Primarie si furnizorii de utilitati de interes public. Brasovul are si sistem de telegestiune, operatorul avand posibilitatea de a verifica in timp real, in soft-ul aplicatiei, daca sunt probleme cu iluminatul in orice zona a municipiului, fara sa fie necesara o sesizare din partea cetatenilor.

Sistemul de telegestiune este parte a proiectului derulat de Primarie cu fonduri europene pentru „Modernizare integrata a sistemelor de iluminat public si crestere a sigurantei publice din Municipiul Brasov”.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.