Dezinsectie, chiar si cu licitatia contestata

Dezinsectie, chiar si cu licitatia contestata

0 612

Primaria Brasov asteapta concluziile specialistilor din cadrul prefecturii pentru problema musculitelor care au invadat Brasovul. Chiar daca licitatia de atribuire a contractului de dezinsectie a fost contestata, de saptamana viitoare se vor lua masuri

Primaria Brasov asteapta concluziile specialistilor din cadrul prefecturii pentru problema musculitelor care au invadat Brasovul. Chiar daca licitatia de atribuire a contractului de dezinsectie a fost contestata, de saptamana viitoare se vor lua masuri.

Primaria Brasov a alocat in bugetul din acest an 5,6 milioane de lei, atat pentru dezinsectie, cat si pentru deratizare, deparazitare si dezinfectie.

Dezinsectia, deparazitarea si deratizarea vor fi realizate pe toate spatiile verzi, parcuri, scuaruri, apartinind domeniului public, precum si pe platformele de gunoi menajer ale blocurilor.dezinsectie2

Anul trecut, au fost organizate doua campanii de dezinsectie si deratizare, una in primavara, iar cealalta in vara.

Roiurile masive de musculite de otet (drosophila melanogaster) au invadat toate cartierele brasovului dar si zonele limitrofe inca de luna trecuta.

Desi au o viata de doar 24 de ore, ciclul de inmultire a musculitelor este foarte rapid, de aici numarul foarte mare de insecte care a „atacat” Brasovul.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.