Evaluare liberala la Brasov- „contrabilant” dezastruos al Guvernarii Ponta

Evaluare liberala la Brasov- „contrabilant” dezastruos al Guvernarii Ponta

0 545

Liberalii i-au facut la Brasov lui Victor Ponta contrabilantul celor trei ani de guvernare. Zero kilometri de autostrada, taierea investitiilor publice si asmutirea ANAF asupra micilor intreprinzatori. In timp ce premierul se lauda cu succese marete, liberalii spun ca singura realizare a lui Ponta a fost instalarea in fruntea Guvernului

Liberalii i-au facut la Brasov lui Victor Ponta contrabilantul celor trei ani de guvernare. Zero kilometri de autostrada, taierea investitiilor publice si asmutirea ANAF asupra micilor intreprinzatori. In timp ce premierul se lauda cu succese marete, liberalii spun ca singura realizare a lui Ponta a fost instalarea in fruntea Guvernului.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu crede ca mai exista in Romania vreun politician mai priceput ca Ponta in arta de a minti si de a mistifica realitatea.

0 kilometri de autostrada, reducerea pe hirtie la 3 din 8 spitale regionale promise, taierea investitiilor publice, asmutirea ANAF asupra micilor intreprinzatori in timp ce evaziunea fiscala infloreste la marii intreprinzatori, directionarea celui mai mic procent din PIB pentru invatamint din Europa, iata citeva dintre esecurile guvernarii Ponta la 3 ani de cind a fost instalat premier.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca principala realizare a lui Victor Ponta este aceea de a fi fost investit prim-ministru.ALINA  GORGHIU

Romania nu are nevoie de excedente bugetare, considera liderii PNL, ci de spitale, infrastructrura si scoli moderne. Obiective la fel de importante sunt modernizarea satelor din Romania si, mai ales, infiintarea de noi locuri de munca.

Guvernul Ponta a taiat din investitiile publice 25% fata de anul trecut, operatie care saboteaza chiar promisiunile electorale ale PSD referitoare al un milion de noi locuri de munca. Renuntarea la investiti compromite, spun liberalii, sansele Romaniei de a se dezvolta.

 

Vifor Rotar

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.