Cele doua eleve din Brasov, disparute in urma cu 2 zile, au...

Cele doua eleve din Brasov, disparute in urma cu 2 zile, au fost gasite!

0 662

Liceencele de 15 ani de la Colegiul Tehnic Transilvania, care si-au pus familiile pe jar, au fost depistate de politisti in localitatea Mihailesti din judetul Giurgiu. Fetele aveau absente scolare si participasera la mai multe sedinte de consiliere cu psihologul liceului

Liceencele de 15 ani de la Colegiul Tehnic Transilvania, care si-au pus familiile pe jar, au fost depistate de politisti in localitatea Mihailesti din judetul Giurgiu. Fetele aveau absente scolare si participasera la mai multe sedinte de consiliere cu psihologul liceului. Una dintre ele mai fugise de-acasa in urma cu citeva luni.

Luni dimineata, Lavinia a plecat la scoala, si, ca de obicei, si-a imbratisat mama la plecare. Nimic nu parea in neregula.
Cand a vazut ca trec prea multe ore si fata nu vine acasa de la scoala, mama a sunat-o, dar telefonul adolescentei era inchis. De la liceu a aflat ca Lavinia nici n-a trecut pe la cursuri.

Speriata, a depus la politie reclamatie de disparitie si a postat pe Facebook un mesaj in care cerea ajutor. Alaturi de Lavinia a disparut si Nicoleta, colega ei de clasa, pentru care plecarea de acasa nu era, insa, o premiera.eleve disparute1

Un tanar din Covasna a luat legatura cu familia dupa ce a recunoscut-o pe Lavinia intr-un tren care mergea spre Bucuresti.

Tanarul spune ca a auzit si discutia dintre ele legat de faptul ca ar fi plecat de acasa si spuneau ca vor sa isi cumpere cartele noi de telefon. Politistii au inceput cautarile imediat de la inregistrarea disparitiei; dupa 48 de ore, oamenii legii le-au gasit la Giurgiu, insotite de doi baieti.

Mamele celor doua fete au plecat ieri spre Giurgiu, imediat dupa primirea vestii, pentru a-si aduce fiicele acasa.

Fetele sunt eleve in clasa a 9-a la Colegiul Tehnic Transilvania, au absente scolare si au participat la cateva ore de consiliere cu psihologul scolii.

Urmeaza ca parintii si politia sa afle ce le-a determinat sa fuga de acasa fara sa lase o vorba. Daca se va constata ca a fost vorba de vreo infractiune iar parintii vor depune plingere, tinerii care se insoteau in momentul gasirii adolescentelor vor fi cercetati penal.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.