Toti pesedistii brasoveni vor pensii speciale

Toti pesedistii brasoveni vor pensii speciale

0 604

Din totalul celor 255 de alesi, care au semnat propunerea legislativa pentru modificarea si completarea legii 96/2006, privind Statutul deputatilor si senatorilor, cea care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, 5 sunt membri ai PSD Brasov.

Toti parlamentarii PSD de Brasov au semnat pentru a incasa pensii speciale! Din totalul celor 255 de alesi, care au semnat propunerea legislativa pentru modificarea si completarea legii 96/2006, privind Statutul deputatilor si senatorilor, cea care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, 5 sunt membri ai PSD Brasov.

Incepand chiar cu seful social democratilor brasoveni Constantin Nita si ceilalti alesi de sub Tampa au semnat pe documentul depus joi la Camera Deputatilor.

Pe lista apar Emil Nita, Ion Ochi, Viorel Chiriac si Marius Coste.nita fara mustata1

CHIRIAC VIOREL M

Emil Nita - PSD mic

 

 

 

Desi PNL nu sustine un astfel de proiect, pe lista se regasesc si doi liberali brasoveni: senatorul Sebastian Grapa si deputata Maria Grecea. grapa

Potrivit proiectului parlamentarii vor sa-si reintroduca pensiile speciale incepand de la 1200 de lei pentru un mandat, pana la 4000 de lei pentru cel putin trei mandate.

Printre cei din poze se regasesc si oameni de afaceri cu multi bani in conturi sau in imobile.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.