„De vorbă cu braşovenii” – un dialog cu braşovenii sau un periplu...

„De vorbă cu braşovenii” – un dialog cu braşovenii sau un periplu electoral?

0 232

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a început săptămâna trecută un turneu în localităţile din judeţ, pentru a le spune oamenilor ce s-a făcut până acum, ce planuri are administraţia judeţeană, dar şi pentru a vedea care sunt priorităţile locuitorilor.

Până la alegerile locale din luna iunie a anului viitor vreau să merg de cel puţin trei ori în fiecare oraş din judeţ. În felul acesta, cei care doresc alt tip de comunicare, alta decât prin reţelele de socializare, vor avea ocazia de a discuta «face-to-face» cu noi”, a declarat Adrian Veştea.
Acesta a precizat că în timpul acestor întâlniri, pe lângă propunerile ce vizează proiectele de investiţii ale judeţului, vor fi preluate şi problemele ce ţin legiferarea la nivel naţional.

În cadrul acestei campanii, care se numeşte „De vorbă cu braşovenii”, prima întâlnire a preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov a fost săptămâna trecută, cu locuitorii din Rupea. A mers ulterior la Zărneşti şi şi la Făgăraş.
Proiectul «De vorbă cu braşovenii» este o pledoarie a mea pentru fapte. Vreau ca oamenii să ne voteze pe fiecare după fapte, nu după vorbe. Vreau ca oamenii să ştie că le cunoaştem problemele, că îi auzim şi că ne pasă, că muncim pentru ei. Şi nu, nu doar în campanie electorală, ci permanent”, a mai spus Adrian Veştea.
De altfel, astăzi, la Hotel Aro Palace, de la ora 18.00, este programată o întâlnire cu locuitorii municipiului Braşov.
După locul în care este programată întălnire se exclude o masivă prezență a brașovenilor. Dacă s-ar dori cu adevarat un dialog cu brașovenii, chiar și la acest sfărșit de an, ar trebui ca întâlnirea să se facă în sala sporturilor, nu la un șpriț la ARO.
I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.