În Braşov s-a instituit „Oprirea interzisă”

În Braşov s-a instituit „Oprirea interzisă”

0 2367

Pe strada Petofi Sandor (din Centrul istoric al Braşovului), la solicitarea cetăţenilor din  zonă, vor fi instalate indicatoare rutiere cu semnificaţia „Oprirea interzisă”, „Drum fără ieşire”, precum şi stâlpi opritori pe trotuare.
Tot la propunerea cetăţenilor, comisia a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificaţia „Oprirea interzisă” pe str. Ioan Popasu, din zona nouă a cartierului Tractorul.

Tot ieri a fost avizată şi propunerea Poliţiei Municipiului Braşov de instalare a unor limitatoare de viteză şi a indicatoarelor rutiere cu semnificaţia „Oprirea interzisă” pe str. Nicolae Labiş (din zona nouă a cartierului Tractorul), motivul fiind faptul că, după modernizarea unui tronson din această stradă, se circulă cu viteză foarte mare.

Toate aceste solicitări au fost aprobate în Comisia de circulaţie reunită ieri la Primărie, comisie ce a avizat o serie de solicitări ale cetăţenilor şi ale Poliţiei  Municipiului Braşov.

Conform cetăţenilor din zonele amintite, unii posesori de autovehicule nu şi-au cumpărat loc de parcare şi îşi lasă autoturismele pe drum, ceea ce duce la creşterea riscului producerii unor accidente.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.