Si brasovenii au pus umarul la debarcarea Guvernului Ponta!

Si brasovenii au pus umarul la debarcarea Guvernului Ponta!

0 832

Peste 1000 de persoane au cerut marti seara in centrul Brasovului demisia ministrului de interne Gabriel Oprea si a primarului sectorului 4 al capitalei Cristian Popescu Piedone. Ei sunt, in opinia celor care au iesit in strada in mai multe orase ale tarii, vinovati de moartea tinerilor care au pierit vineri seara in incendiul in Clubul Colectiv din Bucuresti

Peste 1.000 de persoane au cerut marti seara in centrul Brasovului demisia ministrului de interne Gabriel Oprea si a primarului sectorului 4 al capitalei Cristian Popescu Piedone. Ei sunt, in opinia celor care au iesit in strada in mai multe orase ale tarii, vinovati de moartea tinerilor care au pierit vineri seara in incendiul in Clubul Colectiv din Bucuresti.
Protestatarii, cei mai multi tineri, s-au intalnit in jurul 18.00 dupa ce s-au organizat pe retelele de socializare, in fata Prefecturii Brasov. Au aprins lumanari in memoria celor decedati in Bucuresti si au tinut un moment de reculegere; dupa cateva minute au plecat in mars pe strada Republicii unde au scandat lozinci la adresa Guvernului.proteste ponta bv1
Tinerii spun ca evenimentele tragice recente precum moartea politistului Gigina, care ii asigura escorta ministrului de interne Oprea si evenimentele de la clubul Colectiv nu trebuie sa mai aiba loc.
Ajunsi in Piata Sfatului, brasovenii au tinut un moment de reculegere langa fantana arteziana transformata de cateva zile intr-un altar pentru victimele din clubul bucurestean Colectiv.
Tinerii s-au rugat apoi pentru cei decedati si pentru cei aflati inca pe paturile de spital. Marsul protestatarilor s-a incheiat dupa cateva ore timp in care protestatarii au marsaluit mai multe strazi din centrul Brasovului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.