Cluburi din oras sub lupa Politiei Locala si ISU, se vor corela...

Cluburi din oras sub lupa Politiei Locala si ISU, se vor corela bazele de date!

0 574

In acest fel, cele doua institutii isi vor coordona mai bine actiunile, pentru a sti, de exemplu, care cluburi din oras au sau nu autorizatii de functionare. Informatia ar putea fi de folos si oricarui consumator care ar vrea sa evita cluburile neautorizate

In acest fel, cele doua institutii isi vor coordona mai bine actiunile, pentru a sti, de exemplu, care cluburi din oras au sau nu autorizatii de functionare. Informatia ar putea fi de folos si oricarui consumator care ar vrea sa evita clubururile neautorizate. Din pacate, nu poate deocamdata sa afle acest lucru pentru ca autoritatile se codesc sa comunice numele unitatilor pe care le-au gasit in neregula.
Politia Locala si ISU anunta ca 92 de agenti economici vor intra in verificari pentru autorizatia de functionare in urmatoarea luna.
Conducerea Politiei Locale anunta ca agentii vor verifica zilnic detinerea de autorizatiei de functionare. Singurul club al carui nume a fost pomenit in treacat ca n-ar mai avea autorizatie din vara este chiar in buricul targului.
In perioada urmatoare, bazele de date detinute de catre Politia Locala si ISU vor fi suprapuse, astfel incat sa se vada clar care dintre unitati sunt in regula si care nu sunt. In municipiul Brasov sunt 134 de unitati de alimentatie publica care functioneaza cu autorizatie de functionare, iar alte 44 fie nu mai functioneaza, fie functioneaza cu autorizatie expirata.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.