4 masini noi pentru Politia Locala Brasov

4 masini noi pentru Politia Locala Brasov

0 1037

Agentii vor patrula pe raza municipiului in 4 autotorisme noi obtinute prin programul Rabla care inlocuiesc astfel masini vechi de peste 10 ani

Agentii vor patrula pe raza municipiului in 4 autotorisme noi obtinute prin programul Rabla care inlocuiesc astfel masini vechi de peste 10 ani.
Poliția Locala Brasov a accesat in acest an Programul Rabla: dupa derularea tuturor procedurilor legale in acest caz, in cursul lunii octombrie, institutia a reusit sa achiziționeze patru autoturisme noi, care le-au inlocuit pe cele care aveau deja zece ani de exploatare.
In aceasta saptamana, cele patru autoturisme au fost distribuite catre structurile de rutiera si interventii si au intrat deja in regim normal de utilizare, spune Nicolae Aldea – director executiv Politia Locala Brasov.
Procedura de accesare a Programului Rabla a inceput in luna mai 2015, iar din octombrie, Poliția Locala Brașov beneficiaza de cele patru autospeciale complet utilate in activitatea de zi cu zi a agenților.
Prețul total de achiziție a autoturismelor s-a ridicat la suma de aproape 140.000 lei. Poliția Locala Brasov intentioneza sa mai demareze si alte proiecte de innoire a flotei institutiei cu autospeciale, plan pe care il va putea pune in aplicare cu sprijinul Consiliului Local și al Primariei Brașov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.