Sambata, apa calda, de luni – caldura de la Tetkron

Sambata, apa calda, de luni – caldura de la Tetkron

0 1133

AGA Tetkron a decis ca societatea sa incheie un nou contract cu furnizorul de agent termic Bepco si sa-si reesaloneze datoriile pana in martie 2016. Membrii adunarii generale a asociatilor societatii a aprobat si realizarea unui audit financiar si managerial

AGA Tetkron a decis ca societatea sa incheie un nou contract cu furnizorul de agent termic Bepco si sa-si reesaloneze datoriile pana in martie 2016. Membrii adunarii generale a asociatilor societatii a aprobat si realizarea unui audit financiar si managerial.
Consilierii locali reuniti in adunarea generala a asociatilor Tetkron l-au mandatat pe director tehnic al Tetkron sa semneze un nou contract de furnizare a agentului termic. In schimb, furnizorul Bepco s-a angajat sa preia o parte din pierderile de pe retelele din zona Metrom.
Consilierii locali au aprobat marti si acoperirea pierderilor pe anul trecut ale Tetkron.Tetkron_2 Banii vor intra in conturile distribuitorului de energie termica abia dupa ce Prefectura Brasov va da avizul de legalitate.
Chiar si asa, se pare ca furnizarea de gaz metan va fi reluata de vineri. Potrivit viceprimarului Ciprian Bucur, graficul de esalonare a platilor presupune ca astazi sa fie facuta o plata de 400 de mii de lei, urmand ca Bepco sa reia furnizarea agentului termic din momentul efectuarii platii; o noua transa de plata va fi efectuata pana la data de 30.10. cel mai tarziu.
In aceste conditii, cel mai probabil de sambata, brasovenii racordati la Tetkron vor beneficia de apa calda. Daca asociatiile vor solicita furnizarea de agent termic, de saptamana viitoare cele 8.000 de apartamente inca legate la sistemul centralizat vor avea parte si de caldura.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.