Procurorii sunt la Oficiul de Cadastru Brasov – DNA face 14 perchezitii...

Procurorii sunt la Oficiul de Cadastru Brasov – DNA face 14 perchezitii in judet!

1 1093

DNA Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2012 – 2015, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.
Procurorii efectueaza, joi, perchezitii la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, iar ancheta ar viza acordarea de lucrari cadastrale de catre directorul si inginerul-sef de la aceasta institutie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Sursele citate au explicat ca lucrarile s-ar fi facut prin intermediul unei firme controlate de directorul OCPI Brasov. DNA m
In cursul zilei de 22 octombrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii situate in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata sursa citata.
In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.