Pesedistii brasoveni mimeaza suspans pentru alegerile inutile de duminica

Pesedistii brasoveni mimeaza suspans pentru alegerile inutile de duminica

0 510

Scrutinurile cu un singur candidat nu sunt, insa, o noutate in PSD, cu atat mai putin la Brasov. Si liderul organizatiei judetene, Constantin Nita, a candidat singur pentru un nou mandat la conducerea PSD Brasov, post in care a si fost ales, asa cum se va intampla si cu Liviu Dragnea

6.000 de social-democrati din Brasov si alti 6.000 din judet sunt asteptati duminica, 11 octombrie, sa voteze in cele 12 sectii de votare care vor fi amenajate in oras.
Pe buletinul de vot se gaseste doar numele candidatului unic Liviu Dragnea, ramas singur in cursa pentru presedintia partidului, dupa ce celor doi contracandidati anuntati la un moment dat le-a fost refuzata participarea la alegeri. Cum scrutinul are castigatorul stabilit dinainte, alegerile de duminica sunt mai degraba un prilej pentru pesedisti de a afla, asa cum au si declarat, de altfel, cati membri activi au in fiecăre zona sau cartier. 1362423397_nita fara mustata
Singura surpriza in filiala brasoveana este sustinerea pe care si-au declarat-o pentru Liviu Dragnea, in ciuda faptului ca liderul pesedist declara in urma cu 3 saptamani, cu ocazia Conferintei judetene a PSD, ca n-ar vota pe niciunul din cei 4 candidati social-democrati inscrisi in cursa pentru fotoliul de primar al Brasovului.
Scrutinurile cu un singur candidat nu sunt, insa, o noutate in PSD, cu atat mai putin la Brasov. Si liderul organizatiei judetene, Constantin Nita, a candidat singur pentru un nou mandat la conducerea PSD Brasov, post in care a si fost ales, asa cum se va intampla si cu Liviu Dragnea.
Important ramane ca organizatia brasoveana a facut declaratia de fidelitate inainte de anuntarea rezultatelor, care se va face tot duminica.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.