5.400 de boboci pentru 100 de specializari la „Transilvania”

5.400 de boboci pentru 100 de specializari la „Transilvania”

0 475

5.400 de boboci la cele peste 100 de specializari au inceput anul universitar 2015-2016 la Universitatea Transilvania. Evenimentul a presupus si cadouri pentru sefii de promotie de la liceele brasovene si studentii de la licenta care isi vor continua studiile in universitatea brasoveana

5.400 de boboci la cele peste 100 de specializari au inceput anul universitar 2015-2016 la Universitatea Transilvania. Evenimentul a presupus si cadouri pentru sefii de promotie de la liceele brasovene si studentii de la licenta care isi vor continua studiile in universitatea brasoveana.
Universitatea Transilvania de situeaza in primele 10 la nivel national la numarul de studenti care aleg sa isi definitiveze studiile in drumul catre o cariera.
Anul acesta au ales Brasovul 5.400 de boboci care vor studia la cele peste 100 de specializari ale facultatilor. Cei mai buni vor fi si rasplatiti pentru alegerea facuta.universitate4
Prof. univ. dr. Daniel Munteanu – prorectorul Universitatii Transilvania, i-a anuntat ieri pe sefii de promotie de la licee care au ales sa ramana in Universitate ca vor primi cate un laptop pe perioada studiilor.
Miile de studenti care vin aici la studii aleg sa invete la Brasov si pentru frumusetea orasului.
Si primarul George Scripcaru i-a felicitat pe tineri pentru ca au ales universitatea brasoveana. Universitatea Transilvania are 19.000 de studenti la cele 18 facultati dintre care 9 sunt specializate pe domenii tehnice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.