Niciun targ cu foc, fum si gratare in Piata Sfatului.

Niciun targ cu foc, fum si gratare in Piata Sfatului.

0 561

Petreceri cu gratare si foc se vor face doar la Pietrele lui Solomon sau la lacul Noua, iar tirgurile hand-made, numai pe aleea de la Parcul Central.Un nou regulament de organizare a evenimentelor in centrul istoric a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul primariei, urmand ca la urmatoarea sedinta de Consiliu Local proiectul sa fie supus aprobarii

Petreceri cu gratare si foc se vor face doar la Pietrele lui Solomon sau la lacul Noua, iar tirgurile hand-made, numai pe aleea de la Parcul Central. Un nou regulament de organizare a evenimentelor in centrul istoric a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul primariei, urmand ca la urmatoarea sedinta de Consiliu Local proiectul sa fie supus aprobarii.
Noul regulament vine sa completeze o hotarare din 2006 care reglementa organizarea evenimentelor in centrul orasului. Conform noilor propuneri, toate targurile din Piata Sfatului trebuie organizate dupa reguli stricte.
Evenimentele de natura culinara, care presupun si prepararea unor produse la foc deschis, se vor desfasura doar la Pietrele lui Solomon sau la lacul Noua. Astfel, niciun tirg cu foc, fum si gratare nu mai are voie in Piata Sfatului.
Proiectul de modificare a regulamentului va ramane in dezbatere pe site-ul primariei la sectiunea proiecte pina la 9 octombrie si va fi supus aprobarii Consiliului Local in sedinta de luna viitoare. Orice abatere de la acest regulament de desfasurare a manifestarilor pe domeniul public se poate lasa cu amenzi cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei .

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.