Constantin Arişanu, fostul şef al Poliţiei Braşov, a murit la doar 60...

Constantin Arişanu, fostul şef al Poliţiei Braşov, a murit la doar 60 de ani

0 800

 

Polițiștii din I.P.J. Brașov deplâng trecerea prematură în neființă a colonelului în rezervă Constantin Arișanu și sunt alături de familia îndoliată.

S-a născut în data de 6 iunie 1955, în comuna Hălchiu, județul Brașov și a îmbrățișat meseria de polițist în anul 1979, când a fost încadrat ca ofițer judiciarist.

Datorită calităților sale și devotamentului față de uniforma de polițist, a fost promovat ca șef al Poliției Râșnov, în perioada 1989-1997, șef al Brigăzii de Combatere Criminalității Organizate Brașov, în perioada 1997-2005 și șef al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov,în perioada 2005-2009.

În anul 2006 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul Bărbăție și Credință,în grad de ofițer.

În cei 30 de ani de activitate ca polițist și-a câștigat, prin  probitatea profesională și morală, respectul și prețuirea  colegilor, a comunității brașovene pe care a slujit-o.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I.,filiala Brașov,anunță cu tristețe încetarea din viață a celui ce a fost șeful I.P.J.Brașov,colonel în rezervă Constantin Arișanu și este alături de familia îndoliată,căreia îi transmit sincere condoleanțe.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.