Lipsa coeziunii – principala problemă a handbalistelor Coronei

Lipsa coeziunii – principala problemă a handbalistelor Coronei

0 257

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, consideră că lipsa de coeziune este principala cauză a rezultatelor sub aşteptări înregistrate de handbalistele braşovene în acest campionat

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, consideră că lipsa de coeziune este principala cauză a rezultatelor sub aşteptări înregistrate de handbalistele braşovene în acest campionat.

„Consider că ele trebuie să lucreze mult mai mult la a se împrieteni, pentru a-şi găsi acea chimie prin care această echipă să funcţioneze” a mărturisit Liviu Dragomir la ultima conferinţă de presă.

Preşedintele spune că a discutat cu antrenorul Costică Buceschi şi i-a prezentat poziţia conducerii, care îi cere tehnicianului să lucreze la acest capitol.

De altfel, în aceste zile handbalistele au fost într-un semicantonament şi au stat în camere nu aşa cum obişnuiau, ci cum a stabilit conducerea, tocmai pentru a se lega noi prietenii şi coeziunea în rândul echipei să crească.

Dragomir spune că nu i-a dat un ultimatum antrenorului şi a infirmat şi zvonurile potrivit cărora Buceschi se gândeşte să plece la Baia Mare din vară, dacă echipa din oraşul său natal va promova.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.