Handbalistele de la Corona debutează oficial în noul an, miercuri, 10 ianuarie

Handbalistele de la Corona debutează oficial în noul an, miercuri, 10 ianuarie

0 277

Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 20,00, primul meci din acest an, pe teren propriu, în compania formaţiei Dunărea Brăila, în etapa a 11-a a Ligii Naționale. Înaintea acestui meci, au oferit declarații jucătoare și reprezentanți ai staffului tehnic și de conducere.

Antrenorul Costică Buceschi : „E un început de an destul de dificil pentru noi, pentru că vom avea patru meciuri foarte grele, cu patru echipe care se bat ca şi noi pentru primele locuri. Primul e cel mai important, cu Brăila, o echipă care a reuşit să facă şi meciuri foarte bune dar şi rezultate surprinzătoare. Eu îmi doresc să jucăm foarte bine, cum a fost la turneul din Ungaria, în care s-a văzut o creştere a nivelului de joc şi sper ca la fel să fie şi în meciul cu Brăila. Jocul nostru e mult mai omogen, mai bun, fetele se simt mai bine, dar, cu toate acestea, cu toţii aşteptăm ca toate aceste lucruri să fie probate şi în meciurile oficiale. Suntem încrezători, singurele probleme sunt de ordin medical, dar sperăm ca şi acestea să se rezolve într-un timp cât mai scurt şi să avem toate fetele apte de joc”.

Jucătoarea Marilena Neagu : „O să fie un meci foarte greu, ele au jucătoare cu experienţă, dar şi noi ne-am pregătit foarte bine şi vom face totul să ieşim cu victorie de pe teren. Începem să ne simţim altfel la antrenament şi la fel ne-am simţit şi în meciurile amicale. Am arătat altceva şi asta ne dă mai multă încredere în noi”.

Jucătoarea Timeea Tătar : „Ne aşteptăm ca meciul cu Brăila să fie extrem de dificil, având în vedere că ele au două străine destul de bune în lot, dar noi ne-am pregătit destul de bine în perioada cu meciuri amicale. Cred că valoarea lotului nostru este mult peste cea a Dunării, motiv pentru care suntem încrezătoare într-un rezultat bun. În toamnă am suferit puţin la omogenitate, dar cred că am rezolvat aceste probleme şi suntem pe drumul cel bun”.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir : „Sunt convins că o să ne îndeplinim obiectivele deja stabilite, şi anume clasarea pe un loc de cupă europenă. A crescut omogenitatea în rândul echipei, iar jucătoarele au ajuns să se simtă mult mai bine. E un nou început, urmează Brăila, apoi urmează Craiova. Dacă vom lua şase puncet din aceste două meciuri, vom fi mai aproape de ceea ce ne-am propus”.
Înaintea acestei etape, Corona se află pe locul 5 în Liga Națională, cu 18 puncte.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.