Bavarezii ne conecteaza economic la Europa

Bavarezii ne conecteaza economic la Europa

0 596

IMM-urile din Brasov pot face mai usor export in Bavaria, dar si in intreaga Germanie, in Austria si Elvetia. Cercul de export Brasov – Bucuresti – Bavaria vine in sprijinul firmelor mici si mijlocii care nu dispun de contactele necesare si de informatii legate de piata bavareza. Cercul de export bavarez functioneaza din 1947

IMM-urile din Brasov pot face mai usor export in Bavaria, dar si in intreaga Germanie, in Austria si Elvetia. Cercul de export Brasov – Bucuresti – Bavaria vine in sprijinul firmelor mici si mijlocii care nu dispun de contactele necesare si de informatii legate de piata bavareza.
Cercul de export bavarez functioneaza din 1947 si a avut o contributie extrem de importanta in cresterea exporturilor din cel mai mare land german.
Bavarezii isi doresc sa faciliteze firmelor mici si mijlocii din landul lor sa ajunga la Brasov, dar ii asteapta si pe brasoveni in Bavaria. Pentru aceasta, nou infiintatul cerc va oferi logistica necesara IMM-urilor brasovene. Chiar in ziua infiintarii, Cercul de Export Brasov – Bucuresti – Bavaria a strans cinci membri, cateva importante firme din Brasov si din tara.
Pentru ca exporturile, importurile si afacerile internationale au nevoie de mijloace de transport rapide, bavarezii au venit si cu un expert in construirea de aeroporturi si tot ce tine de acestea, care ar dori sa se implice in finalizarea aeroportului international de la Ghimbav.
Ceea ce nemtii considera foarte important este ca la inceputul unei dezvoltari sa existe un masterplan pentru ca dezoltarile ulterioare ale aeroportului sa fie planificate de la inceput pe baza cresterii prognozate.bavaria
Aeroportul din Munchen deservea in 1970, cand a fost construit, 6 milioane de pasageri anual. Acum, pe aici trec in fiecare an 36 de milioane de calatori iar Wolfgang Voigt va proiecta un nou terminal care sa permita cresterea fluxului la 50 de milioane de pasageri anual.
Firma are experienta si cu aeroporturi mici, motiv pentru care bavarezii sunt interesati sa discute cu autoritatile brasovene pentru ca proiectul sa fie unul ce poate fi modificat usor in cazul in care traficul va fi mult mai intens si sa nu fie nevoie de demolarea intregii structuri si construirea uneia noi. Un aeroport international la Brasov ar fi un pas urias spre dezvoltarea economica a zonei, in viziunea oaspetilor din Bavaria.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.