Autobuz RAT până la instalaţiile de transport pe cablu din Poiană

Autobuz RAT până la instalaţiile de transport pe cablu din Poiană

0 380

De vineri, linia 60 va funcţiona între orele 8:00 şi 22:00 şi îi va prelua pe turiştii care îşi lasă maşina în parcarea din Poiana Mică. Autobuzul îi va duce pe schiori până la transportul pe cablu, scutindu-i de corvoada mersului prin staţiune cu clăparii în picioare şi cu schiurile în spate

De vineri, linia 60 va funcţiona între orele 8:00 şi 22:00 şi îi va prelua pe turiştii care îşi lasă maşina în parcarea din Poiana Mică.

Autobuzul îi va duce pe schiori până la transportul pe cablu, scutindu-i de corvoada mersului prin staţiune cu clăparii în picioare şi cu schiurile în spate.
Linia 60 va face legătura între parcare şi staţiunea montană. 6 autobuze sunt pregătite să deservească acest traseu.

În funcţie de gradul de ocupare a locurilor de parcare din Poiană variază şi numărul de autovehicule aflate pe traseu. În momentul în care sunt ocupate toate locurile de parcare din staţiune, poliţiştii îi opresc pe şoferi în Poiana Mică, unde sunt 434 de locuri de parcare.

De aici, turiştii sunt preluaţi de autobuzele de pe linia 60, care au 21 de locuri pe scaune şi 51 de locuri în picioare. Sunt dotate şi pentru persoane cu handicap.

Traseul pornește din Poiana Mică, cu o oprire la parcarea mare şi capăt de linie în dreptul telegondolei.
Ora de parcare în Poiana Mică costă un leu şi 50 de bani, în timp ce preţul unei călătorii cu autobuzul până în Poiană este de 2 lei.

Biletul validat în oraş, cu valabilitatea de 50 de minute poate fi utilizat şi pe linia 60 în perioada de valabilitate.
Cu alte cuvinte, turiştii pot urca până în Poiana Mică cu linia 20 şi de aici pot schimba autobuzul cu numărul 60, care îi duce până la instalaţia de transport pe cablu. Maşinile de pe linia 60 sunt noi şi beneficiază de internet wi-fi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.