Baschet : fosta jucătoare a Olimpiei, Carla Bartee, a adus înfrângerea echipei...

Baschet : fosta jucătoare a Olimpiei, Carla Bartee, a adus înfrângerea echipei braşovene, la Alexandria, cu un coş de la distanţă!

0 290

Deplasarea la Alexandria, la meciul cu echipa din localitate, contând pentru etapa a treia a Ligii Naţionale de baschet feminin, nu a fost de bun augur pentru Olimpia Braşov. Aceasta, pentru că echipa braşoveană a suferit prima înfrângere stagională, după două victorii frumoase. A fost 72-71 pentru Alexandria, la capătul unui meci cu de toate. Echipa braşoveană a jucat foarte bine şi a avut în mai multe rânduri avantaj. Înaintea ultimelor 30 de secunde ale partidei, scorul era egal, 69-69 şi, mai mult, datorită coşului Gabrielei Irimia, ,,olimpicele” au trecut în avantaj, 71-69, când mai erau câteva secunde de joc…A urmat însă un final nefast pentru echipa de sub Tâmpa, pentru că fosta ei jucătoare, Carla Bartee, transferată în vară la Alexandria (foto, centru, pe când evolua la Braşov), a reuşit un coş de trei puncte, practic în ultima secundă, provocând înfrângerea echipei braşovene!
Pentru Olimpia Braşov au înscris : Handford 16 puncte, Kazlauskaite 13, Pesovic 13, Higgins 12, Irimia 12, Durett 5
Din tabăra gazdelor, cea mai bună a fost tocmai Carla Bartee, care a terminat meciul cu un ,,double double”, 18 puncte, 12 recuperări şi o pasă decisivă.
Pentru Olimpia Braşov, urmează două meciuri acasă, cu Alba Iulia, miercuri, 18 octombrie, în campionat şi joi,19 octombrie, în Cupa Europei Centrale.
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.