Laptopuri şi facilităţi pentru şefii de promoţie de la Universitatea Transilvania

Laptopuri şi facilităţi pentru şefii de promoţie de la Universitatea Transilvania

0 385

51 de şefi de promoţie în liceu au fost premiaţi de Universitatea Transilvania, ai cărei studenţi sunt. Fiecare a primit câte un laptop, cei care au nevoie vor avea cazare gratuită în cămin şi o masă gratuită la cantină, în fiecare zi. În următorul an universitar se vor bucura de cazarea şi masa gratuită dacă au medii peste 9

51 de şefi de promoţie în liceu au fost premiaţi de Universitatea Transilvania, ai cărei studenţi sunt. Fiecare a primit câte un laptop, cei care au nevoie vor avea cazare gratuită în cămin şi o masă gratuită la cantină, în fiecare zi.
În următorul an universitar se vor bucura de cazarea şi masa gratuită dacă au medii peste 9.
37 de absolvenţi de liceu şefi de promoţie sunt din Braşov, ceilalţi vin din12 judeţe. Cei 37 studiază la 13 facultăţi ale Universităţii Transilvania, cei mai mulţi la Inginerie Electrică şi Ştinţa Calculatoarelor, Matematică-Informatică şi Inginerie Tehnologică şi Management Industrial.
Alţi şefi de promoţie din liceu au ales Psihologia, Ştiinţele Educaţiei şi Sociologie şi Comunicarea.
Pe lângă cei 37 de absolvenţi de liceu, au fost premiaţi şi 14 masteranzi din anul I, care au fost la rândul şefi de promoţie după ce au terminat studiile de licenţă.
Studenţii se întâlnesc lunar cu conducerea Universităţii pentru a discuta problemele pe care le au.
Potrivit prof.univ.dr.ing. Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania, aceste discuţii vor continua după primul semestru doar cu cei care au obţinut medii peste 9 şi reprezintă o bună oportunitate de a avea un feed-back, legat de ce se întâmplă în Universitate.
Programul UnitBV susţine performanţa este în al treilea an de desfăşurare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.