Portarul Toke i–a ţinut în meci pe hocheiştii Coronei

Portarul Toke i–a ţinut în meci pe hocheiştii Coronei

0 301

După dușul rece din meciul cu UTE, „lupii” s-au mobilizat în a doua partidă a weekendului din Erste Liga, contra formației din Dunaujvaros. A rezultat un meci cu încrâncenare maximă

Una caldă, alta rece pentru hocheiștii Coronei. În prima partidă din weekend, elevii lui Martin Lacroix au primit vizita celor de la Ujpest Budapesta. Prima repriză a fost dominată clar de „lupi” care au înscris în minutul 7’14’’ prin Walls, în inferioritate numerică. În afara golului, Corona Brasov a avut și alte ocazii, printre care și o bară.
În repriza a doua, echipele și-au împărțit perioadele de dominare și au înscris fiecare câte un gol. UTE a egalat în minutul 30’35’’ pentru ca Biro Gergo să îi readucă pe „lupi” în avantaj in minutul 38’30’’, după o fază în care a scăpat singur cu portarul advers și nu a greșit.
Incredibilul s-a produs în repriza a treia, chiar dacă echipa Brașovului a înscris în minutul 48’21’’ prin același Braden Walls, care a dus scorul la 3-1, finalul meciului a rezervat o surpriză de proporții: UTE a reușit în ultimele 10 minute să înscrie nu mai puțin de 3 goluri și să întoarcă, incredibil, rezultatul. Scor final 4-3 în favoarea echipei maghiare.
După dușul rece din meciul cu UTE, „lupii” s-au mobilizat în a doua partidă a weekendului din Erste Liga, contra formației din Dunaujvaros. A rezultat un meci cu încrâncenare maximă, în care echipa brașoveană a încercat și, până la urmă, a reușit, să schimbe impresia din partida anterioară.
După o primă repriză echilibrată și tensionată, în același timp, în a doua parte a meciului, „lupii” au rezolvat problema învingătoarei în numai 4 minute, când au reușit să înscrie de trei ori prin Richard Filip (min. 34’41’’), Biro Matyas (36’09’’) și Roberto Gliga (min. 38’56’’).
În repriza a treia, spectatorii au asistat, din nou, la un joc echilibrat, perturbat doar de golul oaspeților, înscris cu 45 de secunde înainte de final. Rezultat final 3-1 pentru Corona Brașov, care acumulează șapte puncte în Erste Liga.
Următoarea întâlnire a spectatorilor cu meciurile din această competiție va fi week-end-ul viitor, vineri și sâmbătă, de la ora 18.30.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.