Astăzi se deschide târgul de toamnă

Astăzi se deschide târgul de toamnă

0 320

Zeci de producători din mai multe judeţe au confirmat participarea la Târgul care se va desfăşura în toate pieţele publice din Municipiul Braşov în perioada 2-8 octombrie

Zeci de producători din mai multe judeţe au confirmat participarea la Târgul care se va desfăşura în toate pieţele publice din Municipiul Braşov în perioada 2-8 octombrie. Vor fi expoziţii cu vânzare de legume şi fructe, diverse specialităţi din carne sau lapte, plăcinte tradiţionale sau murături.

Faţă de anii trecuţi nu se vor mai organiza pieţe volante, singurul loc în care va fi amenajat un spaţiu destinat vânzării în afara pieţelor publice va fi pe pietonalul de lângă piaţa Astra, pe strada Uranus.
De astăzi, braşovenii sunt invitaţi să-şi facă aprovizionarea de la Târgul de Toamnă care se va desfăşura în pieţele Astra, Dacia, Tractoru, Bartolomeu şi Star.

Târgul se va desfăşura în perimetrul obişnuit al pieţelor, cu excepţia pietonalului de lângă Piaţa Astra, care va fi amenajat special pentru acest eveniment.

Braşovenii cărora le plac murăturile dar nu au timp sau nu ştiu să le pună vor putea să-şi cumpere tot felul de astfel de delicatese de la expoziţia cu vânzare organizată în piaţa Star.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.