Surpriză de proporţii: tânăra handbalistă braşoveană Daria Bucur a fost convocată la...

Surpriză de proporţii: tânăra handbalistă braşoveană Daria Bucur a fost convocată la lotul de senioare!

0 300

Fosta junioară Daria Bucur, de la Corona Braşov, a primit şi vestea că a fost selecţionată, în premieră, la lotul naţional de senioare, pentru acţiunea care va avea loc în perioada 22 septembrie – 2 octombrie! Este o mare surpriză, plăcută pentru iubitorii acestui sport şi pentru fanii Coronei. Totodată, în aceeaşi zi în care a primit vestea convocării, Daria Bucur a semnat un contract valabil pe cinci ani cu echipa braşoveană.
,,A fost o zi cu multe emoţii pentru mine şi chiar am plâns de bucurie. Dacă de semnarea contractului cu Corona ştiam că se va întâmpla, nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că am fost convocată la lotul mare. Sunt fericită şi aştept cu nerăbdare să văd cum o să fie. Sunt obişnuită cu lotul naţional, dar la senioare este altceva. Acolo chiar sunt cele mai bune jucătoare”, a spus Daria Bucur.

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a spus : ,,Normal că nu putem fi decât bucuroşi şi să ne simţim împliniţi văzând că fetele de la noi sunt apreciate în lumea handbalului. Dacă pentru celelalte trei fete, este ceva firesc să fie la lot, convocarea Dariei ne-a surprins plăcut. După celelalte fete tinere, care au semnat pentru Corona, a venit şi rândul Dariei să împlinească vârsta de 18 ani şi să semneze un nou contract cu noi. Ne bucurăm că ne-a ales, este o jucătoare de perspectivă, o jucătoare care, iată, reuşeşte să aibă deja un cuvânt de spus la echipa mare, acolo unde, cu siguranţă se vor mai regăsi şi alte jucătoare tinere, pe parcursul campionatului”.

În altă ordine de idei, echipa de handbal Corona Braşov va juca sâmbătă, în cadrul etapei a treia a Ligii Naţionale, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, echipa de divizia A a Coronei va juca în Sala Sporturilor cu CSU Oradea.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.