Managerii culturii brasovene sunt evaluati astazi

Managerii culturii brasovene sunt evaluati astazi

0 581

Comisia de concurs va stabili astazi ce candidati pentru sefia institutiilor de cultura din Brasov merg mai departe la proba interviului. Numele candidatilor la functiile de manageri ai institutiilor publice de cultura din municipiul Brasov sunt tinute secrete pana la desfasurarea concursului.

Comisia de concurs va stabili astazi ce candidati pentru sefia institutiilor de cultura din Brasov merg mai departe la proba interviului. Numele candidatilor la functiile de manageri ai institutiilor publice de cultura din municipiul Brasov sunt tinute secrete pana la desfasurarea concursului. Atit candidatii, cit si evaluatorii vin din Brasov, dar si din tara.
Listele de candidati la posturile de manageri ai institutiilor publice de cultura au ramas definitive la sfirsitul saptamanii trecute. Pentru conducerea Teatrului „Sica Alexandrescu“ sunt in cursa cinci candidati, pentru cea a Operei doi candidati, 4 candideaza la conducerea Filarmonicii in timp ce un singur candidat este interesat sa conduca Teatrul de Copii „Arlechino“.
Un candidat din cei sase inscrisi initial pentru postul de manager al Teatrului „Sica Alexandrescu“a fost respins, in urma verificarii criteriilor de inscriere. Din comisia de evaluare a proiectelor depuse de candidatii pentru aceste posturi fac parte cinci reprezentanti ai Municipalitatii si zece specialisti in domeniu, printre care directorul Teatrului de Comedie George Mihaita sau directorul Operei Maghiare din Cluj.
Intre 24 si 28 august vor avea loc interviurile pentru sustinerea proiectelor de management. In cazul in care este nevoie de departajare, o proba in plus va fi pe 31 august.
Viitorii manageri vor avea contracte pe urmatorii cinci ani iar castigatorii vor fi anuntati in data de 9 septembrie .

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.