Luptătorii de la Colegiul de Transporturi au urcat din nou pe podium

Luptătorii de la Colegiul de Transporturi au urcat din nou pe podium

0 293

După performanţa excelentă de la Campionatele Naţionale Şcolare de la Piteşti, când s-au dovedit cel mai bun club din ţară la acest nivel, luptătorii de la Colegiul de Transporturi au reuşit încă o clasare pe podium la un campionat naţional. De această dată, micii sportivi pregătiţi de antrenorul Viorel Milinceanu au participat la o întrecere de lupte libere, deşi ei sunt practicanţi ai luptelor greco-romane

După performanţa excelentă de la Campionatele Naţionale Şcolare de la Piteşti, când s-au dovedit cel mai bun club din ţară la acest nivel, luptătorii de la Colegiul de Transporturi au reuşit încă o clasare pe podium la un campionat naţional.
De această dată, micii sportivi pregătiţi de antrenorul Viorel Milinceanu au participat la o întrecere de lupte libere, deşi ei sunt practicanţi ai luptelor greco-romane. Cu toate acestea, braşovenii au reuşit să urce pe ultima treaptă a podiumului în întrecerea pe echipe, după ce au câştigat o medalie de aur, una de bronz şi un loc 5 care i-a departajat de gazdele din Mangalia.

Potrivit lui Viorel Milinceanu, antrenor CSS Transporturi, la individual colegiul a impus un campion naţional prin Cojocar Raul, la categoria 50 de kilograme, Tiba Bogdan, locul 3 la categoria 40 de kilograme şi Păvălaş Răzvan locul 5 la categoria 60 de kilograme.

Clubul braşovean este unul de mare tradiţie în luptele româneşti, însă lipsa banilor din ultimii ani s-a resimţit şi la nivelul performanţei. Echipa formată din managerul Valentin Bârjac şi antrenorul Viorel Milinceanu pare să fi regăsit cheia spre succes şi să reînnoade performanţele care au făcut din clubul braşovean unul de temut.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.