Student spănzurat în spatele cimitirului Şprenghi

Student spănzurat în spatele cimitirului Şprenghi

0 423

Un student la Universitatea „Transilvania” a fost găsit spânzurat în pădure. Macabra descoperire a fost făcută de o femeie duminică în pădurea din spatele cimitirului Sprenghi. Tânărul în vârstă de 22 de ani plecase încă de vineri din căminul din Complexul Memo în care era cazat şi nu s-a mai întors.

Un student la Universitatea „Transilvania” a fost găsit spânzurat în pădure. Macabra descoperire a fost făcută de o femeie duminică în pădurea din spatele cimitirului Sprenghi.
Tânărul în vârstă de 22 de ani plecase încă de vineri din căminul din Complexul Memo în care era cazat şi nu s-a mai întors. Nu a lăsat nici un bilet de adio, dar cei care îl cunoşteau spun că suferea după ce prietena îl părăsise. Cu câteva zile înainte de a recurge la gestul extrem, studentul avusese mai multe tentative de sinucidere, pe care le-a filmat şi le-a trimis fostei iubite.
La intrarea în căminul doi din complexul Memo colegii tânărului au aprins lumânări în memoria băiatului care venise la Braşov pentru a studia Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor. Colegii se feresc să vorbească în faţa camerelor de filmat dar au mărturisit că tânărul era abătut şi suferea după ce părinţii lui se despărţiseră.
Întâmplarea care l-a dus la disperare a fost însă faptul că îl părăsise prietena. Asta l-ar fi determinat, spun colegii, să-şi pună capăt zilelor. Tot din cauza eşecului în dragoste băiatul ar mai fi încercat să se sinucidă cu câteva zile înainte. A trimis filmuleţul cu tentativa de sinucidere fostei prietene şi surorii lui. Aceasta din urmă i-ar fi alertat pe colegii de cameră, care au anunţat autorităţile.
Se pare, însă, că nimeni nu a intervenit şi nu l-a consiliat în vreun fel, de vreme ce tânărul şi-a dus la capăt gestul sinucigaş. Reprezentanţii Universităţii „Transilvania” regretă situaţia şi au transmis condoleanţe familiei. Procurorii au demarat o anchetă pentru a cerceta condiţiile în care a avut loc tragedia.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.