Bugetul municipiului Brașov poate asigura dezvoltarea orașului

Bugetul municipiului Brașov poate asigura dezvoltarea orașului

0 384

Bugetul Braşovului oferă o şansă educaţiei, asigură funcţionarea tuturor instituţiilor care depind de banii publici şi alocă sume importante pentru investiţii şi dezvoltare, spune primarul George Scripcaru

La jumătatea lunii martie, municipiul Braşov are, în sfârşit, buget! Pentru că niciun guvern nu reuşeşte să respecte termenul prevăzut de lege pentru adoptarea bugetului la nivel naţional, primăriile şi consiliile judeţene se găsesc în imposibilitatea adoptării bugetelor locale la timp.
Cu toate acestea, bugetul Braşovului oferă o şansă educaţiei, asigură funcţionarea tuturor instituţiilor care depind de banii publici şi alocă sume importante pentru investiţii şi dezvoltare, spune primarul George Scripcaru.
Consilierii locali sunt şi ei convinşi că bugetul aprobat în şedinţa din 15 martie este în măsură să asigure dezvoltarea oraşului.
Bugetul pe 2017 asigură, pe lângă sumele necesare funcţionării instituţiilor, investiţii importante în şcoli şi infrastructură, bani mai mulţi pentru cultură şi sume importante pentru ca domeniile social şi sportiv să poată funcţiona la parametri normali.

Vifor Rotar
scripi

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.