„Scriitorilor” este curat, „Astra” e mai murdar, „Noua” are alt regim!

„Scriitorilor” este curat, „Astra” e mai murdar, „Noua” are alt regim!

0 277

Este descrierea sumară făcută cartierelor Braşovului de către angajaţii de la salubritate, aflaţi în campanie de curăţenie de la începutul lunii. Activitatea necesită un număr mult mai mare de persoane decât cel al angajaţilor, firmele de salubritate au două soluţii: utilizarea persoanelor care au fost condamnate la muncă în folosul comunităţii şi angajarea de personal

Este descrierea sumară făcută cartierelor Braşovului de către angajaţii de la salubritate, aflaţi în campanie de curăţenie de la începutul lunii. Activitatea necesită un număr mult mai mare de persoane decât cel al angajaţilor, firmele de salubritate au două soluţii: utilizarea persoanelor care au fost condamnate la muncă în folosul comunităţii şi angajarea de personal.
Una dintre cele două firme de salubritate din oraş a început curăţenia de primăvară din cartierul Scriitorilor încă din 6 martie. După ce a trecut prin Centru, a ajuns în cartierul Astra, iar ultima parte va fi în Noua şi în Răcădău.
Curăţenia de primăvară presupune mai multe activităţi pe care le prestează echipele de la salubritate –radere la rigolă, scoaterea gunoaielor din gardul viu, greblarea grădinilor şi măturarea trotuarelor şi străzilor, confirmă Romică Ceauşu, reprezentantul firmei de salubritate Cât despre curățenie, depinde foarte mult şi de cartiere. Sunt unele cartiere, cum este Scriitorilor, care este mai curat dintotdeauna, Steagu’ e un pic mai murdar, Noua are alt regim, spune Romică Ceauşu.
Dintre cei 70 de angajaţi temporar ai firmei de salubritate, cei care se dovedesc mai harnici şi mai pricepuţi vor primi un contract pe perioadă nedeterminată. Activitatea din această perioadă este una foarte intensă pentru ca Braşovul să capete un aspect curat şi plăcut până la încheierea campaniei de curăţenie de primăvară, în 15 aprilie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.