Conductă de gaz spartă pe strada Verii

Conductă de gaz spartă pe strada Verii

0 303

Dorel a lovit din nou la Brasov. Un angajat al unei firme de construcţii care muncea pe strada Verii a dat mai tare cu târnăcopul şi nu tocmai în locul în care ar fi trebuit. Bărbatul a lovit o conductă de gaz, pe care a spart-o. La faţa locului au sosit imediat pompierii

Dorel a lovit din nou la Brasov. Un angajat al unei firme de construcţii care muncea pe strada Verii a dat mai tare cu târnăcopul şi nu tocmai în locul în care ar fi trebuit. Bărbatul a lovit o conductă de gaz, pe care a spart-o. La faţa locului au sosit imediat pompierii, care au asigurat măsurile de competenţă până când angajaţii de la gaz au închis alimentarea în zonă.
Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, pericolul nu a fost foarte mare deoarece gazul s-a dispersat în aer liber, dar a existat, totuşi, motiv pentru care s-au şi luat măsurile corespunzătoare de către pompieri.
Pe durata intervenţiei, circulaţia a fost interzisă atât autovehiculelor, cât şi pietonilor. Mai multe maşini de pompieri şi poliţie au izolat zona până când conducta a fost reparată.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.