Top la Poliția Brașov – 180 de cereri pe zi se procesează...

Top la Poliția Brașov – 180 de cereri pe zi se procesează la „Înmatriculări”!

0 401

Aglomeraţia de la Serviciul de Înmatriculări a resetat softul sistemului de ticketing. Ca să facă faţă cozilor care se formează în fiecare noapte de când a fost anulată taxa de mediu, sistemul a fost reconfigurat pentru a permite emiterea de 180 de cereri pe zi

Aglomeraţia de la Serviciul de Înmatriculări a resetat softul sistemului de ticketing. Ca să facă faţă cozilor care se formează în fiecare noapte de când a fost anulată taxa de mediu, sistemul a fost reconfigurat pentru a permite emiterea de 180 de cereri pe zi. Bonurile trebuie însă luate cu câteva zile înainte. De la începutul lunii, angajaţii serviciului au preluat deja mai multe dosare decât au procesat în luna ianuarie, după ce au lucrat mai multe zile peste program.
Pentru a scăpa de aglomeraţie, s-a hotărât ca pentru fiecare zi lucrătoare zi să fie atribuite maximum 180 de bonuri.
Prefectul Ciprian Băncilă a decis, împreună cu conducerea Serviciului să reseteze softul de la sistemul de ticketing pentru a permite eliberarea de bonuri în avans, pe mai multe zile, şi procesarea a 180 de dosare în fiecare zi.
Este o măsură temporară, în perioada în care Serviciul Înmatriculări este supraaglomerat. Şeful instituţiei crede că cel puţin o lună, cererea va fi la fel de mare, după care se va reveni la normal. Până atunci, însă, cei care ajung la Serviciul Permise şi Înmatriculări trebuie să-şi ia bon de ordine cu câteva zile înainte.
Înmulţirea cererilor pentru înmatriculări dă peste cap şi celelalte ghişee. Cât va mai dura aglomeraţia, în ciuda facilităţilor electronice, cetăţenii care vin la Serviciul Permise şi Înmatriculări trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Vifor Rotar
masini la vanzare

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.